Články a novinky

Bosch představil The smart system

Datum: 14.09.2021
  • topkolo
  • elektrokola
  • Elektrokola

Nový inteligentní systém od společnosti Bosch, THE SMART SYSTÉM se skládá z aplikace eBike Flow, řídící jednotky, displeje, baterie a motoru, který zajišťuje maximální zážitek z jízdy. Nová technologie zajišťuje perfektní každodenní zážitek z jízdy na elektrokole.

Mobilní aplikace eBike Flow


Proměňte svou jízdu s elektrokolem na osobní zážitek!
Vaše aplikace eBike Flow, kterou si můžete stáhnout do svého mobilního telefonu, je klíčovou součástí celého systému a otevírá vám možnosti se zcela novými zážitky z jízdy. Právě o tom je Connected Biking. Svůj eBike můžete vylepšit o nové funkce a bezdrátové aktualizace, zaznamenávat své aktivity, jako jsou osobní údaje o jízdě a kondici, přizpůsobit si jízdní režimy a sledovat všechny důležité informace - od stavu nabití baterie až po další servisní kontrolu - přes domovskou obrazovku.


V budoucnu budou také ke stažení další funkce prostřednictvím aplikace eBike Flow. Apliakce je k dispozici v angličtině, němčině a francouzštině a dalšími jazyky.


Vylepšení elektrokola
Pomocí aplikace eBike Flow si stáhněte nové funkce a aktualizace pro komponenty, jako je baterie nebo motor, a odešlete je na svůj eBike přes Bluetooth. Díky tomu je vždy aktuální a můžete si užít více možností.


Záznam aktivit
Sledujte své údaje o jízdě a kondici, jakmile začnete. Data můžete také automaticky synchronizovat s Apple Health. Když si dáte přestávku, nahrávání se automaticky zastaví.


Přizpůsobení jízdních režimů
Upravte jízdní režim přesně podle svých potřeb: Jízdní režimy Eco, Tour, Sport a Turbo můžete jemně upravit tak, aby vám poskytovaly větší podporu nebo spotřebovávaly méně energie.


Zabezpečení elektrokola


Protože bezpečnost vašeho elektrokola je pro nás stejně důležitá jako vaše potěšení z jízdy, mohou být elektrokola The smart system v budoucnu dodatečně vybavena 'ConnectModule', který umožňuje nové funkce pro ochranu proti krádeži. Vaše elektrokolo například může spustit zvukový alarm, aby odradilo zloděje, a pokud vám ho někdo ukradne, můžete jej sledovat prostřednictvím chytrého telefonu. Zda může být vaše elektrokolo vybaveno ConnectModule (nebo zda jím již je vybaveno), můžete zjistit přímo u nás na prodejně a v budoucnu prostřednictvím aplikace eBike Flow.


PowerTube 750


PowerTube s kapacitou 750Wh pro dlouhé a náročné jízdy!


Maximální dojezd
PowerTube 750 usnadňuje zdolávání velkých vzdáleností a výrazných výškových rozdílů. Odolný zdroj energie nabízí o 20% větší výdrž než PowerTube 625 a je ideální pro delší a náročné jízdy.


Stylový design elektrokola
Stejně jako všechny Bosch PowerTubes je PowerTube 750 perfektně integrována do rámu elektrokola. Atraktivní design a vysoká kapacita tvoří nekompromisní kombinaci.


LED dálkové ovládání


LED ovládání je navrženo pro menší rozptýlení a větší bezpečnost. Díky dálkovému ovládání LED lze rychle a snadno zachytit všechny důležité informace. LED diody jsou také dobře viditelné na slunci a jas displeje se flexibilně přizpůsobuje okolnímu osvětlení: To znamená, že je zachována čitelnost i při měnících se světelných podmínkách a nikdy nejste oslněni. Zvolený režim jízdy můžete rychle rozpoznat podle příslušné barvy.


Výkonný Walk Assist
Dokonce i na nejstrmějších stezkách, kdy jízda již není možná, můžete eBike snáze zatlačit pomocí Walk Assist: Jednoduše stiskněte tlačítko, začněte tlačit elektrokolo a hned ucítíte podporu.


Kiox 300


Robustní displej je inteligentním společníkem k určení údajů o kondici a optimalizaci vašeho tréninku. Díky pravidelným bezdrátovým aktualizacím zůstává Kiox 300 vždy aktuální a zajišťuje optimální propojení s dalšími budoucími nabídkami a novými funkcemi prostřednictvím aplikace eBike Flow.
Kiox 300 přesvědčí nejen svou kompaktní velikostí, ale také barevným displejem, který zajišťuje optimální čitelnost ve dne i v noci. Ovládání pomocí LED dálkového ovladače je jednoduché a je vizuálně podporováno animacemi a obrázky. Praktický displej podtrhuje elegantní vzhled eBike a je chráněn proti stříkající vodě a prachu.


Motor Performance Line CX


Maximální točivý moment 85 Nm má znatelný vliv na chování elektrokola při jízdě a to především v náročných kopcích. Výkonný motor umožňuje rychlé zrychlení a usnadňuje rozjezd v nejstrmějším terénu. Pro rychlé sprinty vás motor také podporuje při vysoké kadenci.


Režim eMTB, speciálně navržený pro sportovní použití, vám nabízí optimální a intuitivní ovládání, protože mezi různými jízdními režimy nemusíte tak často přepínat. S touto chytrou funkcí režimu eMTB lze s jistotou zvládnout technické sekce a překážky, jako jsou kořeny stromů a skalky. Náročný terén lze překonat pomocí cíleného tlaku na pedál s Extended Boost. Pohonná jednotka Performance Line CX tak zajišťuje ještě větší požitek z jízdy.


Vícesenzorová koncepce umožňuje kontrolovanou a svižnou jízdu i na technicky náročných stezkách. V kombinaci s inovativním řízením motoru Bosch nabízí to nejlepší z dynamiky a nejvyšší úroveň citlivosti.


Rychlá 4A nabíječka


Nabíječka 4A nabíjí rychle, snadno se používá a je vizuálně atraktivní. Malá a lehká nabíječka je ideální pro nabíjení na cestách a dodává PowerTube 750 potřebnou energii během chvilky: Plné nabití baterie trvá šest hodin a nabití do poloviny jen něco málo přes dvě hodiny. Baterii tak můžete rychle dobít během přestávky.